Η εταιρία ΜΠΕΝΡΟΥΜΠΗ, διαθέτει μακροχρόνια πείρα στο χώρο του Β2Β. Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοί μας είναι κοντά σας για να σας δώσουν φρέσκιες ιδέες και να σας κάνουν πρωτότυπες προτάσεις, ειδικά προσαρμοσμένες στους πελάτες σας και στο προφίλ της εταιρίας ή/και της μάρκας σας.

Η μεγάλη γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας, οι ανταγωνιστικές τιμές, η συνέπεια στους χρόνους παράδοσης και το άψογο σέρβις του τμήματος Β2Β της ΜΠΕΝΡΟΥΜΠΗ αποτελούν εγγύηση για την επιτυχία κάθε προωθητικής σας ενέργειας.

Η συνεργασία μας με εκατοντάδες, ελεγμένους για την ποιότητά τους, κατασκευαστές μας επιτρέπει να είμαστε σε θέση να σχεδιάσουμε μαζί σας κάθε προωθητική ενέργεια ώστε να προτείνουμε την πιο συμφέρουσα λύση για τις ανάγκες σας.

“Feels like home”

Ακόμη, η εταιρία ΜΠΕΝΡΟΥΜΠΗ, με όνομα συνυφασμένο και με το χώρο της φιλοξενίας, είναι γνωστή για τις ολοκληρωμένες λύσεις εξοπλισμού δωματίων με επώνυμες μικρές ηλεκτρικές συσκευές , σκεύη μαγειρικής καθώς και είδη προσωπικής περιποίησης με τις μάρκες, IZZY, PYREX, BABYLISS.

Με ευρύ πελατολόγιο που περιλαμβάνει από 5* ξενοδοχεία έως και πιο μικρές μονάδες, boutique hotels, villas κ.α. η γκάμα BENRUBI PROJECTS, προσφέρει ποικιλία προτάσεων υψηλής ποιότητας και design για κάθε τύπο δωματίου.

Όλα τα είδη συνδυάζονται χρωματικά σε συλλογές με διαφορετική προσωπικότητα, που μπορούν να εναρμονιστούν με κάθε concept, διακοσμούν τον χώρο και προσθέτουν μία έξτρα νότα πολυτέλειας.

Είμαστε στη διάθεσή σας, μαζί με τους πανελλαδικούς συνεργάτες μας, να σας προτείνουμε τις καλύτερες budget-friendly ιδέες, με προσωπική εξυπηρέτηση και παράδοση σε όλη την Ελλάδα.

Στείλτε μας τη ζήτησή σας στο fdeli@benrubi.gr ή καλέστε μας στο 2106156535.